Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik het beste reserveren?
Reserveren kan al vanaf het moment dat je een paar weken zwanger bent, zeker voor een newborn sessie. Ben hier vaak al 8 maanden van te voren aan het boeken in mijn agenda!
Bij baby sessies is dit ook belangrijk om op tijd te boeken maar minder snel dan bij een newborn sessie. Omdat deze shoot minder lang duurt. Bij het op tijd reserveren ben je zeker van een plekje in mijn agenda.

Heb je ook cadeaubonnen?
Ja zeker heb ik deze. Leuk om te geven voor een baby shower met een groep vriendinnen. Of als ouders voor hun zoon of dochter.
Het kan een bedrag vanaf €25,- €50,- €75,- of €100,- zijn tot aan een volledige sessie.

Maak je ook foto’s voor geboortekaartjes?
Op dit moment tijdelijk niet meer. Totdat mijn eigen tweeling naar school gaan, maar dit is pas in 2021

Mag ik eigen accessoires meenemen?
Een lief knuffeltje of een attribuut bijv. een auto band, politie pet of motor helm. Geef dit wel even door als je dit meeneemt. Ik zal mijn best doen om dit zo mooi mogelijk te gebruiken tijdens de sessie. Om eenzelfde stijl te kunen aanbieden wordt er verder alleen gebruik gemaakt van de accesoires van Kimmy’s Fotografie. 

Is het ook mogelijk gezinsfoto’s te laten maken?
Natuurlijk, gezinsfoto’s maak ik graag tijdens de newborn- en zwangerschapsshoots. Of eventueel bij andere sessie’s. Bij Kimmy’s Fotografie kan je echter geen aparte familie/gezins fotoshoot boeken.

Het mini album dat inbegrepen zit bij elke sessie, krijgen wij deze foto’s ook digitaal?
Nee deze foto’s ontvang je niet digitaal. Ik maak een selectie uit de geselecteerde foto’s dit zijn er ongeveer 20. Deze verwerk ik zelf in het album. Hiervoor ontvang je een kijkje op shootproof/ online galerij. Om in te zien hoe het prachtig minialbum eruit komt te zien.
De 3 of 5 digitale bestanden die bij je basis pakket zitten komen ook in het album. En deze 3 of 5 bestanden ontvang je digitaal.

Krijgen we alle gemaakte foto’s te zien?
Er worden altijd meerdere foto’s gemaakt tijdens de sessie. Van alle gemaakte foto’s vind je de mooiste foto’s in je persoonlijke online fotogalerij, waaruit je je keuze kan maken. Dit zijn er rond de 20 á 30 stuks. De andere foto’s zijn niet in te zien.

Krijgen wij ook de onbewerkte foto´s?
Nee Kimmy´s Fotografie geeft geen onbewerkte foto´s af.

Wanneer krijgen we de foto’s te zien?
Binnen 2 weken na de sessie zijn de foto’s klaar en ontvang je hierover informatie via de mail. Mail is van Shootproof mijn online galerij.
Ik probeer altijd eerder maar dit is mijn uiterste levertijd.

Hoe ontvangen we de digitale foto’s?
Nadat jullie je keuze uit de online fotogalerij hebben gemaakt worden de gekozen digitale foto’s doorgestuurd via wetransfer.com of jullie krijgen ze via een USB stick

Kunnen we ook foto afdrukken of producten bestellen?
Bij de fotopakketten kan je kiezen voor een verschillende pakketten waar ook afdrukken  of fotoproducten bij zitten. Willen jullie ander formaat of gewoon afdrukken uit jullie basis pakket dan kan dit. Kijk hiervoor bij mijn producten —> Klik Hier. Kimmy’s Fotografie laat deze afdrukken door een gespecialiseerd bedrijf afdrukken.

Waar vinden de sessie plaats?
De sessie vinden plaats in mijn studio in Roelofarendsveen of op een buitenlocatie als hiervoor gekozen is.

© Kimmy’s Fotografie 2019 | All rights reserverd | KvK: 61209376

error: Beschermde content!!