About Little Rockstar

Little Rockstar is een online webshop in gepersonaliseerde babykleding en babyaccessoires. Het idee om een webshop in gepersonaliseerde items voor baby’s en kinderen te starten, is vorig jaar ontstaan nadat Melody op 16 februari 2017 trotse moeder werd van haar zoontje Jessy Jaxx. Zij had al jarenlang het gevoel dat zij ‘iets’ voor zichzelf wilde starten. Maar dan wel iets waarin zij haar creativiteit de vrije loop kon laten gaan. En het allerbelangrijkste, iets doen waar zij dol enthousiast van wordt.

Na de bevalling kreeg Melody ontzettend veel leuke kraamcadeautjes. Zij dacht direct dat wil ik ook gaan doen! Daarnaast kwam zij er al snel achter dat er voor jongens veel minder leuke kleding te vinden was dan voor meisjes, toen zij ging shoppen voor haar kleine Rockstar. Met die gedachte in haar achterhoofd en het feit dat zij iets voor zich zelf wilde beginnen, is Little Rockstar ontstaan.

De naam Little Rockstar komt voort uit de passie die Melody heeft voor muziek. Haar ouders zingen,  muziek is er dan ook met de paplepel ingegoten. De naam Melody zegt al genoeg! Melody wilde een stoere naam, gericht op kleintjes en met een knipoog naar haar passie voor muziek. Zo is de naam Little Rockstar ontstaan.

Na ruim een jaar alles te hebben voorbereid, is eindelijk zo ver. Little Rockstar is live! Hopelijk kunnen wij jullie heel veel plezier en comfort bieden met de unieke, stoere en gepersonaliseerde babykleding en babyaccessoires van Little Rockstar!

Little Roskstar – Fashion for Awesome babies!

 

error: Beschermde content!!