Algemene voorwaarden
per januari 2018

Bij het reserveren van een fotoshoot bij Kimmy’s Fotografie gaat de klant akkoord met onderstaande voorwaarden.

Fotoshoots
Fotoshoots vinden, in overleg met Kimmy’s Fotografie, plaats op zaterdag, zondag of maandag.

– Alle fotoshoots vinden plaats in mijn studio van Kimmy’s Fotografie. Of op desgewenste locatie plaats. Kosten hiervoor zijn reiskosten € 0,45cent p.km + € 35,-
– Soms als uitzondering komt Kimmy’s Fotografie ook aan huis voor een Newborn fotoshoot tegen betaling. Kosten hiervoor zijn reiskosten € 0,45cent p.km + € 95,-

De gereserveerde datum en tijd voor een fotoshoot is pas definitief na ontvangst van een bevestiging van Kimmy’s Fotografie. Bij een newborn fotoshoot wordt er plek gereserveerd rond de uitgerekende datum. Na de bevalling wordt in overleg de definitieve datum vastgelegd.

Binnen twee weken na de fotoshoot zijn 20 tot 30 bewerkte foto’s in lage resolutie en voorzien van logo watermerk te bekijken in een persoonlijke online fotogalerij “Shootproof”. De link naar de persoonlijke online fotogalerij volgt via e-mail, waarna een keuze uit deze foto’s gemaakt kan worden. De foto’s worden pas doorgestuurd na ontvangst van volledige betaling van de fotopakketten. Uitsluitend wanneer je het bij het basis pakket laat krijgt u het gelijk na bestelling doorgestuurd.

Tijdens de fotoshoot mag er niet gefilmd of gefotografeerd worden met telefoon/tablet/camera. In overleg mogen er wel enkele backstage foto’s gemaakt worden. 

Indien tijdens de newborn fotoshoot volgens Kimmy’s Fotografie niet het gewenste resultaat wordt bereikt wordt er in overleg een tweede sessie gepland. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als de newborn een regeldag heeft. Voor deze tweede sessie worden geen kosten berekend. Let op: dit geldt alleen indien er geen goede foto’s gemaakt kunnen worden van de newborn. Indien broer/zus niet mee willen werken is er geen recht op een kosteloze tweede sessie.

Indien tijdens een baby/kind fotoshoots volgends Kimmy’s Fotografie niet het gewenste resultaat word bereikt er in overleg een tweede sessie gepland. Dit geld niet voor de Cupcake Smash. Of als een ouder kind niet mee willen werken om mee op de foto te gaan.

Kimmy’s Fotografie kan nooit aansprakelijk worden gesteld van materiële dan wel immateriële schade ontstaan tijdens een fotoshoot.

Auteursrechten van de foto’s en Gebruiksrecht
– Het is niet toegestaan om ontvangen digitale bestanden (zowel versie voor webgebruik als hoge resolutie) op het internet te plaatsen in een andere bewerking of uitsnede dan dat deze is aangeleverd door Kimmy’s Fotografie.
– De klant geeft Kimmy’s Fotografie toestemming om de gemaakte foto’s te gebruiken voor zowel commerciele als promotiedoeleinden op internet (zoals portfolio, social media, Facebook, instagram etc.) en in drukwerk (zoals Flyers, Visitekaartjes etc.) De klant ontvangt hiervoor geen vergoeding!
– Indien de klant uitdrukkelijk niet wil dat de gemaakte foto’s van hem/haar of van leden van het gezin/familie gebruikt worden voor promotiedoeleinden zoals hierboven beschreven, dan dient de klant dit voor de reservering per email kenbaar te maken.
– Vermeld altijd Kimmy’s Fotografie bij het plaatsen van een foto.
– Het auteursrecht van de foto’s gemaakt door Kimmy’s Fotografie ligt ten allen tijde bij Kimmy’s Fotografie

Annuleren en Verzetten
Annuleren van een fotoshoot kan alleen schriftelijk dan wel per e-mail.

Annuleren voor een fotoshoot na definitieve reservering is alleen toegestaan met een geldige reden, deze reden wordt beoordeeld door Kimmy’s Fotografie. Voor annulering zonder geldige reden worden de volgende kosten in rekening gebracht:
* Tot een maand voor de reportage / uitgerekende datum wordt 30% van de kosten in rekening gebracht.
* Tussen een maand en twee weken voor de reportage / uitgerekende datum wordt 50% van de kosten in rekening gebracht.
* Tussen twee weken en 72 uur voor de reportage wordt 75% van de kosten in rekening gebracht.
* 72 uur of korter voor de reportage wordt 100% van de gemaakte kosten in rekening gebracht.
Geldige redenen voor het annuleren van een reportage vallen onder ziekte, overlijden van bijvoorbeeld naaste familieleden, etc.

– Kimmy’s Fotografie is gerechtigd een fotoshoot met een geldige reden te annuleren.
– Kimmy’s Fotografie zal altijd haar uiterste best doen gemaakte afspraken na te komen. Indien dit aan de hand is, is Kimmy’s Fotografie niet verplicht vervanging te regelen.
– Kimmy’s Fotografie kan wel bij naaste collega’s een oproep plaatsen die jullie fotoshoot kan overnemen.
– Indien een newborn fotoshoot niet door kan gaan in verband met vroeggeboorte of ziekte van de moeder wordt er naar een gepaste oplossing gezocht.  

Prijzen en Betaling
– Fotoshoot prijzen zijn exclusief reiskosten/tijd en parkeerkosten.
– Reiskosten/tijd bedragen €0,45 per km. Er worden geen reiskosten/tijd berekend indien woonachtig binnen Kaag en Braassem.
– Parkeerkosten en/of reiskosten worden na de fotoshoot in rekening gebracht middels een factuur.

– Betaling van de fotoshoot vindt plaats via overschrijving binnen 5 werkdagen na factuurdatum. De factuur wordt circa één maand voor de afgesproken datum/uitgerekende datum per e-mail toegezonden.
– Vindt de fotoshoot binnen 1 week na reservering plaats dan kan de betaling eventueel in overleg contant worden voldaan op de dag van de fotoshoot.
Alle prijzen vermeld op de website van Kimmy’s Fotografie zijn inclusief BTW.

 Cadeaubonnen
– Cadeaubonnen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar.
– Reportages die cadeau zijn gegeven zijn niet inwisselbaar voor geld en kunnen niet geruild of geretourneerd worden.
– Cadeaureportages hebben een geldigheidsduur van 1 jaar na uitgiftedatum. Hierna vervalt de waarde van de cadeaubon.
– Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle cadeau gegeven reportages.
– Kimmy’s Fotografie levert enkel geschreven cadeaubonnen met handtekening, naam & nummer.
– Reportages vinden plaats op basis van beschikbaarheid in de agenda. Neem op tijd contact op om een datum te plannen! 

Producten
– Elke gekozen foto wordt als digitaal fotobestand geleverd in kleur in hoge resolutie zonder logo, welke geschikt zijn voor fotoafdrukken & producten
Gekozen digitale foto’s worden doorgestuurd via wetransfer.com. Middels een downloadlink kunnen de digitale foto’s op de computer worden opgeslagen. Sla deze niet op uw telefoon of tablet. Dan worden de foto’s verkleind en kan u ze niet goed afdrukken.
– Heeft u gekozen voor een fotopakket met USB stick dan ontvangt u de foto’s via USB Stick.
– Gekozen digitale foto’s worden pas doorgestuurd na ontvangst van volledige betaling. Uitsluitend als u het bij een basis pakket houdt.
– Kimmy’s Fotografie levert alleen hoge resolutie digitale fotobestanden met extinctie jpg. Het is niet mogelijk onbewerkt en Raw bestanden te zien of te kopen.
Fotoproducten worden besteld na ontvangst van volledige betaling. Reeds bestelde fotoproducten kunnen niet worden geannuleerd of geretourneerd.
Indien fotoproducten beschadigd ontvangen worden dient de klant dit binnen 2 dagen kenbaar te maken aan Kimmy’s Fotografie. 

Kimmy’s Fotografie maakt gebruik van een professioneel gekalibreerd beeldscherm voor de beste kleurweergave en helderheid. De kleurweergave en helderheid van de foto’s kan op andere (niet gekalibreerde) beeldschermen anders ervaart worden. Kimmy’s Fotografie is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen en kwaliteit van fotoproducten die niet bij Kimmy’s Fotografie gekocht zijn.

Het digitaal beeldmateriaal wordt 2 jaar bewaard door Kimmy’s Fotografie.

Persoonsgegevens en Privacy
Persoonsgegevens, zoals bij Kimmy’s Fotografie bekend, zullen nooit door Kimmy’s Fotografie openbaar gemaakt worden of worden doorgegeven aan derden.

 

error: Beschermde content!!